MENU

APERITIEF

BREEKBROOD MET KRUIDENBOTER & AIOLI
KNOFLOOKBROOD BY JOSEPH
SPAANSE CHARCUTERIE

VOORGERECHTEN

SOEP VAN DE DAG

VRAAG NAAR DE SOEP VAN VANDAAG

CHORIZO MET GEKARAMELISEERDE UI

CHORIZO, GEKARAMELISEERDE UI EN GEROOKTE PAPRIKA-MAYONAISE

CARPACCIO PESTO OF TRUFFEL

DUN GESNEDEN OSSENHAAS, GEDROOGDE TUINBONEN, ZONGEDROOGDE TOMAAT EN KEUZE UIT PESTO OF TRUFFEL

BUIKSPEK

BUIKSPEK MET RODE PEPER-KARAMEL, BOSUI EN KROKANTE UI

STEAK TARTAAR

TAFELBEREIDING FIJN GESNEDEN OSSENHAAS OP SMAAK GEBRACHT NAAR UW WENS 

MINUTE STEAK 80 GRAM

DUN GESNEDEN OSSENHAAS VAN DE GRILL MET CHIMICHURRI, TOMAAT EN UI

CALAMARI FRITO MET LIMOEN-AIOLI

GEFRITUURDE INKTVIS, LIMOEN EN LIMOEN-AIOLI

GEGRILDE OCTOPUS

OCTOPUS-TENTAKELS MET GEPOFTE CHERRYTOMAAT EN SAFFRAAN

SPICY SURF & TURF

GEFRITUURDE INKTVIS, LIMOEN EN LIMOEN-AIOLI

CHAMPIGNONS AIOLI

CHAMPIGNONS MET AIOLI, GEGRATINEERD UIT DE OVEN

GAMBA PIL PIL

GAMBAS MET KNOFLOOK, UI EN RODE PEPERS

HOOFDGERECHTEN

TOURNEDOS JOSEPH 200 GRAM

WERELDBEROEMD IN HOOFDDORP!
OSSENHAAS MET JUS NAAR KEUZE:
ROOMBOTER / TRUFFEL / SPICY À LA MO

SPARERIBS

ZOET OF PITTIG, GESERVEERD MET
HONING-KNOFLOOKSAUS

RAVIOLI (V)

GEVULD MET RICOTTA EN SPINAZIE IN EEN ROMIGE PARMEZAANSAUS

KAASFONDUE

GESERVEERD IN EEN DESEM BROOD MET CRUDITÉ EN BROOD

VLEES VAN DE GRILL

GEGRILDE KIP PIRI PIRI

PIEPKUIKEN MET PIRI PIRI

RIB-EYE 300/400 GRAM

MET CHAMPIGNONS, UI EN SPEK

BAVETTE 200/300/400 GRAM

MET CHIMICHURRI EN GEWOKTE GROENTEN

PICANHA 200/400 GRAM

GESERVEERD MET GEWOKTE GROENTEN

SATÉ

KEUZE UIT VARKENSHAAS OF KIPPENDIJEN, GESERVEERD MET ATJAR, SALADE EN CASSAVE-KROEPOEK

OSSENHAAS 200/300/400 GRAM

GESERVEERD MET GEWOKTE GROENTEN

VIS VAN DE GRILL

DORADE

HELE DORADE MET LIMOEN, VERSE KRUIDEN EN ROZE PEPER

WILDE KABELJAUW

MET ROOMBOTER, CITROEN EN GEWOKTE GROENTEN

TONIJNSTEAK

MET GEWOKTE GROENTEN, SESAMDRESSING EN LIMOEN

GAMBA’S

ARGENTIJNSE GAMBA’S MET KNOFLOOK EN RODE PEPERS

PERFECT FOR SHARING

JOSEPH PLATTER VOORGERECHT

CHEFS SELECTIE VAN VOORGERECHTEN

JOSEPH PLATTER HOOFDGERECHT

CHEFS SELECTIE VAN HOOFDGERECHTEN

BUTCHERS PLATTER

SELECTIE VAN ONZE MOOISTE STUKKEN VLEES, UITGEKOZEN DOOR ONZE CHEF

SIDES

FRIET
TRUFFEL-PARMEZAAN FRIET
MAIS UIT DE OVEN MET CHIPOTLE
GROENE SALADE
GEBAKKEN CHAMPIGNONS MET UI
GEWOKTE GROENTEN
PIMIENTOS DE PADRÓN
TOMAAT UI SALADE

HOMEMADE SAUZEN

PEPER SAUS/CHAMPIGNON SAUS/AIOLI/CHIMICHURRI

DESSERTS

CRÈME BRÛLÉE
CRÊPE SUZETTE LIVE TAFELBEREIDING
CHEESECAKE BRÛLÉE
DAME BLANCHE
TIRAMISU BY JOSEPH LIVE TAFELBEREIDING
SCROPPINO
SPECIAL COFFEE
ESPRESSO MARTINI
PORNSTAR MARTINI
KOFFIE MET LIKEUR
Crème Brulée

KIDS

PANNENKOEK MET POEDERSUIKER EN STROOP
FRIKANDELLEN MET FRIET
CHICKEN NUGGETS MET FRIET
KINDER BIEFSTUKJE MET FRIET
HALVE SPARERIB MET FRIET