MENU
APERITIEF
BREEKBROOD MET KRUIDENBOTER & AIOLI
KNOFLOOKBROOD BY JOSEPH
SPAANSE CHARCUTERIE
VOORGERECHTEN
SOEP VAN DE DAG
VRAAG NAAR DE SOEP VAN VANDAAG
CHORIZO MET GEKARAMELISEERDE UI
CHORIZO, GEKARAMELISEERDE UI EN GEROOKTE PAPRIKA-MAYONAISE
CARPACCIO PESTO OF TRUFFEL
DUN GESNEDEN OSSENHAAS, GEDROOGDE TUINBONEN, ZONGEDROOGDE TOMAAT EN KEUZE UIT PESTO OF TRUFFEL
BUIKSPEK
BUIKSPEK MET RODE PEPER-KARAMEL, BOSUI EN KROKANTE UI
STEAK TARTAAR
TAFELBEREIDING FIJN GESNEDEN OSSENHAAS OP SMAAK GEBRACHT NAAR UW WENS
MINUTE STEAK 80 GRAM
DUN GESNEDEN OSSENHAAS VAN DE GRILL MET CHIMICHURRI, TOMAAT EN UI
CALAMARI FRITO MET LIMOEN-AIOLI
GEFRITUURDE INKTVIS, LIMOEN EN LIMOEN-AIOLI
GEGRILDE OCTOPUS
OCTOPUS-TENTAKELS MET GEPOFTE CHERRYTOMAAT EN SAFFRAAN
SPICY SURF & TURF
GEFRITUURDE INKTVIS, LIMOEN EN LIMOEN-AIOLI
CHAMPIGNONS AIOLI
CHAMPIGNONS MET AIOLI, GEGRATINEERD UIT DE OVEN
GAMBA PIL PIL
GAMBAS MET KNOFLOOK, UI EN RODE PEPERS
HOOFDGERECHTEN
TOURNEDOS JOSEPH 200 GRAM
WERELDBEROEMD IN HOOFDDORP!
OSSENHAAS MET JUS NAAR KEUZE:
ROOMBOTER / TRUFFEL / SPICY À LA MO
SPARERIBS
ZOET OF PITTIG, GESERVEERD MET
HONING-KNOFLOOKSAUS
RAVIOLI (V)
GEVULD MET RICOTTA EN SPINAZIE IN EEN ROMIGE PARMEZAANSAUS
KAASFONDUE
GESERVEERD IN EEN DESEM BROOD MET CRUDITÉ EN BROOD
VLEES VAN DE GRILL
GEGRILDE KIP PIRI PIRI
PIEPKUIKEN MET PIRI PIRI
RIB-EYE 300/400 GRAM
MET CHAMPIGNONS, UI EN SPEK
BAVETTE 200/300/400 GRAM
MET CHIMICHURRI EN GEWOKTE GROENTEN
PICANHA 200/400 GRAM
GESERVEERD MET GEWOKTE GROENTEN
SATÉ
KEUZE UIT VARKENSHAAS OF KIPPENDIJEN, GESERVEERD MET ATJAR, SALADE EN CASSAVE-KROEPOEK
OSSENHAAS 200/300/400 GRAM
GESERVEERD MET GEWOKTE GROENTEN
VIS VAN DE GRILL
DORADE
HELE DORADE MET LIMOEN, VERSE KRUIDEN EN ROZE PEPER
WILDE KABELJAUW
MET ROOMBOTER, CITROEN EN GEWOKTE GROENTEN
TONIJNSTEAK
MET GEWOKTE GROENTEN, SESAMDRESSING EN LIMOEN
GAMBA’S
ARGENTIJNSE GAMBA’S MET KNOFLOOK EN RODE PEPERS
PERFECT FOR SHARING
JOSEPH PLATTER VOORGERECHT
CHEFS SELECTIE VAN VOORGERECHTEN
JOSEPH PLATTER HOOFDGERECHT
CHEFS SELECTIE VAN HOOFDGERECHTEN
BUTCHERS PLATTER
SELECTIE VAN ONZE MOOISTE STUKKEN VLEES, UITGEKOZEN DOOR ONZE CHEF
SIDES
FRIET
TRUFFEL-PARMEZAAN FRIET
MAIS UIT DE OVEN MET CHIPOTLE
GROENE SALADE
GEBAKKEN CHAMPIGNONS MET UI
GEWOKTE GROENTEN
PIMIENTOS DE PADRÓN
TOMAAT UI SALADE
HOMEMADE SAUZEN
PEPER SAUS/CHAMPIGNON SAUS/AIOLI/CHIMICHURRI
